2012-10-17

Kungen går överklassens ärenden!

Att kungen tycker om att frottera sig med överklassens utsugare är numera en offentlig hemlighet. När han idag låter meddela att han inte ämnar dela ut WWF:s miljöhjältepris till Alva Snis Sigtryggsson, en av de hjältar som stoppat Nordkalks skövling av den gotländska urskogen, visar han dock också att han inte bara umgås med överklassen, utan även är köpt av densamma.

Kungens agerande visar tydligt varför kungahuset utgör ett hot mot demokratin. Att han på detta arroganta vis vägrar genomföra demokratiskt fattade beslut är illa nog, men att han därtill så billigt säljer sig till sina kapitalistvänner är under all kritik. Man skulle kunna tro att kungen valde att ligga lågt efter att på senare år blivit påkommen med otrohetsaffär efter otrohetsaffär, men kungen har idag visat att han inte bryr sig. Då han utger sig för att vara "Konung av Guds nåde" anser han sig inte behöva ta någon hänsyn alls till folkopionionen, utan väljer istället helt öppet att visa sin lojalitet mot sina uppbackare inom den korrupta överklassen.

Den strimma av legitimitet som enligt många fortfarande existerade är nu definitivt förbrukad. Svenska folket förtjänar republik idag!

GP1, SR1, SvD1, SvD2, DN1, DN2, DN3

1 kommentar:

Anonym sa...

Pucko, vad är det diu inte fattar? Är man kung får man göra som man själv vill, utan att ta hänsyn till gnällspikar som dig!