2012-09-13

Ligger Timbro bakom filmen?

Den senaste tidens avslöjanden om att imperialistiska kristna kopter ligger bakom den rasistiska film, som kräver allt fler människoliv för varje dag då imperialisternas kulsprutor mejar ned fredligt demonstrerande muslimer, är oroväckande nog. Nu pekar emellertid nya uppgifter på att de inhemska femtekolonnarna har haft ett omfattande stöd från västvärlden, och som vanligt i dessa sammanhang pekar alla ledtrådar åt Timbros håll.

Timbro har lång erfarenhet av denna sorts black ops, inte minst låg man bakom de mordhot som tvingade feministpionjären Tiina Rosenberg att lämna Feministiskt initiativ, och därmed också krossade det hopp om att krossa könsmaktsordningen som hade tänts i och med detta partis bildande. Idag, efter att de svenska kapitalisterna pumpat in pengar i organisationen, tycks emellertid till- och avsättningen av svenska riksdagsledamöter ha blivit vardagsmat för Timbro, och man har därför satt avsevärt mer ambitiösa mål för sin subversiva verksamhet.

Den arabiska våren har gett Timbro och dess medlöpare skrämselhicka och oron för störningar i oljeaffärerna har fått dem att ta till drastiska åtgärder. Genom att kränka miljoner arbetares övertygelser med en avskyvärd film hoppas man destabilisera hela regionen. Syftet med detta är såklart att ge det gamla gardet en ursäkt till att återta den makt de nyligen förlorade till arbetarklassen. Därefter räknar kapitalister som krigsförbrytaren Carl Bildt att kunna återuppta stölden av arbetarklassens olja, utan att bli störda av olägenheter som demokrati och pressfrihet.

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, SR1, SR2

1 kommentar:

Anonym sa...

När min arbetsgivare betalar de parkeringsböter jag fått i tjänsten räknad detta som en skattepliktig förmån. Hoppas att "journalisters" förmåner, exempelvis hemresa, resor för anhöriga, advokater och allt annat vi fått betala för under deras vistelse i Etiopien, kommer att beskattas som skattepliktiga förmåner som relateras till yrkesutövning. Man kan ju knappast kalla detta för gåvor från sympatisörer efterom det inte kan anses vara en gåva om det jag ger en svartjobbare kallas gåva istället för lön. De har ju fåtta alla dessa förmåner på grund av sitt utövande av journalistyrket.