2012-06-26

En lönsam uppiskad skräck

I spåren av skandalerna med utbrott av narkolepsi och autism försöker nu den internationella läkemedelsindustrin rädda sitt skinn. Köpta forskare presenterar idag en undersökning som påstås visa att svininfluensan krävde hundratusentals människoliv, och därmed indirekt också att den svenska borgerliga regeringens massvaccinationsprogram skulle varit befogat.

De internationella läkemedelsföretagen har länge envist vägrat att släppa ett botemedel mot HIV, då man funnit att det är långt mycket lönsammare att göra patienterna beroende av deras bromsmediciner livet ut istället. Man har stoppat livsnödvändiga medicinleveranser till det grekiska folket efter att landets överklass drivit landet till ruinens brant. Deras senaste påfund är att skrämma folk till lydnad genom att piska upp en skräck för vanliga ofarliga influensor. Föräldrars omsorg om sina barn utnyttjas därför skrupellöst för att kränga farliga vacciner och inte ens epidemier av barn som insjuknar i narkolepsi kan stoppa dem.

Att Fredrik Reinfeldts mörkblå krämarregering sitter vid makten passar såklart läkemedelsföretagen utmärkt. Under den falska förevändningen att man bryr sig om folkets hälsa använder högerregeringen miljarder av våra gemensamma medel till att stödja sina vänner i läkemedelsindustrin. När deras politiska karriärer är över räknar de kallt med att få lukrativa styrelseuppdrag i GlaxoSmithKline och de andra skrupellösa läkemedelsjättarna. Vad spelar det dem då för roll att tusentals svenskars liv slagits i spillror? Ingenting får stoppa kapitalets frihet och ingenting får komma i vägen för deras egen roffarmentalitet.

DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6 SvD1, SvD2, SR, GP

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om så många dött enbart beroende på svininfluensan som läkemedelsindustrin nu påstår, så är frågan VAR dessa personer levde, under vilka förhållanden och VARFÖR ingen sådan påverkan syns i någon dödsstatistik.

Det är skrämmande att det skall kallas forskning att inte använda sig av verkligt läge där forskaren redovisar samtliga parameterar som påverkat. Det är inte vetenskaplig forskning värd namnet.

Gubben sa...

Tänk att svininfluensan fortsätter att skörda dödsoffer. Dessutom i accelererande takt vad det verkar.

Anonym sa...

"Köpta forskare"

Källa?