2012-06-25

Vi står upp för hjälten Assange!

USA skyr inga medel för att komma åt den modige Julian Assange. Efter att han avslöjade den amerikanska arméns systematiska massakrer på hjältemodiga motståndsmän i de länder vilka man ockuperat för att stjäla deras olja, vill man nu föra honom i bojor till USA och avrätta honom i den barbariska elektriska stolen.

Efter att svenska CIA-agenter lockat honom i en honungsfälla försöker man nu få honom utlämnad till Sverige med den ihåligt klingande förklaringen att han skall få en rättvis rättegång. I själva verket planerar den med oljepengar köpte krigsförbrytaren Carl Bildt och hans Säpolakejer att sätta honom på ett plan till USA i samma ögonblick som han landar på svensk mark.

Efter att även det brittiska rättsväsendet nu köpts för CIA-pengar står nu hans enda hopp till Rafael Correas progressiva Ecuador. Correa har under sina år vid makten fört en upplyst vänsterpolitik i Guevaras, Castros och Allendes anda, trots upprepade försök av amerikanerna och deras colombianska nickedockor att avlägsna honom från makten. Som motivering till dessa flagranta försök att blanda sig i Ecuadors inre angelägenheter har de likt papegojor upprepat bisarra anklagelser om att Ecuador skulle ha gett frihetshjältarna i Farc en fristad på landets territorium.

Det är dags att upphöra med förtalet av Assange. Den svenska progressiva sexuallagstiftningen har missbrukats av mörka högerkrafter för att smutskasta och förfölja en sann hjälte. Vi får inte längre stillasittande och tigande låta detta barbari fortsätta ostört!

DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7SvD1, SvD2, SvD3, SR, Ab

1 kommentar:

Gubben sa...

HEJDLÖST BRA SATIR!

Vi som njuter av slagordsretoriken i "alltid rött. alltid rätt" och alla de andra lika enögda vänsterbloggarna behöver nu bara denna blogg.