2012-06-27

EU-klassklyftornas konsekvenser

I spåren av det nyliberala EU-projektets åtstramningspolitik växer ett nytt trasproletariat fram i Europa. Människor flyr den EU-skapade fattigdomen i sina hemländer och får jobba som pigor hos rika överklassfamiljer, samtidigt som deras kvarlämnade barn blir så kallade Euro-orphans. Tidigare hårt arbetande människor blir arbetslösa och tvingas till den yttersta förnedreingen - att som tiggare fara från land till land för att med lite tur tjäna ihop till mat för dagen, innan de fascistiska politikernas polislakejer utvisar dem i strid med alla lagar och förordningar.

Långaredsfallet är den yttersta konsekvensen av det nyliberala EU-experimentet. Människor som blivit berövade alla sina tillgångar, inklusive sin värdighet, har inte längre någonting att förlora. Den kriminella banan blir till sist den enda återstående vägen ut ur fattigdomen och förnedringen.

Att kriminalitet är en följd av klassklyftor är ett välbelagt - men av de nyliberala nyhetskoncernerna ofta nedtystat - faktum. De svenska klassklyftor som ökar i skenande takt under välfärdshataren Reinfeldts och krigsförbrytaren Bildts styre förvärras dessutom av det EU-medlemskap som det svenska folket efter en massiv skrämselpropagandakampanj lurades att rösta ja till. Långared var droppen som fick bägaren att rinna över, Sverige måste lämna EU nu!

DN, SvD1, SvD2, SR, GP

1 kommentar:

Anonym sa...

Märkligt nog kan du stava rätt. I övrigt har du nog drabbats av minst en bokstavskombination. Din verklighetsuppfattning är milt sagt knasig.