2012-06-26

Natos krigsförklaring rycker närmare

"Vi står på Turkiets sida" dundrar idag den imperialistiska krigsalliansens Nato. Med det nedskjutna flygplanet som förevändning planerar man nu att ta alliansens ömsesidiga "försvarsgarantier" till intäkt för ett fegt fascistiskt angreppskrig mot Syrien.

Om att det turkiska planets kränkning av syriskt luftrum var en avsiktlig provokation i syfte att provocera fram just detta händelseförlopp säger man inget. De turkiska Natomarionetterna utmålas istället som offer i sammanhanget, och den för oljepengar köpte krigsförbrytaren Carl Bildt instämmer likt en papegoja i Natokören.

Vi måste göra allt för att undvika en upprepning av kuppen i Libyen, då en legitim och antiimperialistisk regering störtades och ersattes med en amerikansk lydregim. Ge de rysk-kinesiska antiimperialistiska krafterna ditt stöd i kampen för att undvika att ännu ett utsatt folks olja hamnar i de amerikanska giriga Wall Streetbankirernas händer!

DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SR1, SR2, SR3, SR4, SR5, GP

1 kommentar:

David H sa...

Jovisst konspirerar NATO att invadera Syrien. Om oljan går upp i pris nu till sommarn tror jag dessutom dem går in i Irak igen. Iran är planerat till våren 2013.